
تا به حال فکر کرده اید که پلاگین ها چگونه بر سرعت سایت تاثیر می گذارند؟ اگر بله، این مقاله را تا انتها بخوانید.افزونه های وردپرس ویژگی ها را فعال می کنند وردپرس افزایش می یابد، اما بر سرعت سایت تأثیر می گذارد. در این مقاله به نحوه تاثیر افزونه ها بر سرعت سایت و نحوه کنترل این مشکل می پردازیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
پلاگین های وردپرس چگونه کار می کنند؟
افزونه های وردپرس آنها مانند ابزارهای مفید برای سایت شما هستند. شما به راحتی می توانید آنها را نصب کنید مانند: افزونه فرم تماس، افزونه گالری تصاویر و افزونه فروشگاهی مانند WooCommerce هنگامی که کاربر از سایت شما بازدید می کند، وردپرس ابتدا هسته اصلی پس خودت را هم آپلود کن تمام مکمل های فعال آپلودهاچگونه پلاگین ها بر سرعت سایت تاثیر می گذارند؟هر افزونه وردپرس یک ویژگی جدید برای وردپرس ایجاد می کند. برای این کار زمانی که ظاهر سایت (ظاهر سایت شامل تصاویر، فایل های Css و جاوا اسکریپت و …) در زمینه سایت بارگذاری می شود و همزمان با بارگذاری این فایل ها به پایگاه داده متصل شده و اطلاعات را دریافت می کنند. استعلام* پایگاه داده و آپلود همزمان تصاویر و فایل های مربوط به فرمت سایت (ظاهر سایت) باعث افزایش کل زمان بارگذاری سایت می شود. این از پایگاه داده است. برخی از پلاگین ها چندین درخواست HTTP برای بارگیری تصاویر، فایل های Css و جاوا اسکریپت (طرح بندی سایت) ارائه می کنند که با هر درخواست، زمان بارگذاری صفحه را افزایش می دهد. در این حالت، زمانی که بارگذاری کامل می شود، عملکرد بالا است. توجه داشته باشید که اگر از چندین افزونه که دارای تعداد زیادی درخواست HTTP برای بارگذاری تصاویر، فایل های CSS و جاوا اسکریپت هستند استفاده کنید، در واقع زمان بارگذاری سایت را کاهش خواهید داد.چگونه بفهمیم کدام فایل ها توسط افزونه های وردپرس آپلود می شوند؟برای اینکه ببینیم پلاگین ها چه تاثیری روی سرعت سایت دارند باید فایل های آپلود شده توسط افزونه ها بررسی شوند.چندین ابزار برای کیس وجود دارد که می تواند برای ما مفید باشد. بهترین ابزار استفاده از بخش Developer Tools در مرورگرتان است. شما می توانید به سادگی روی وب سایت کلیک راست کرده و گزینه Verify را انتخاب کنید. با این کار بخش ابزارهای توسعه دهنده مرورگر باز می گردد. اکنون فقط روی تب Network کلیک کرده و صفحه را Refresh کنید. (به معنای فشار دادن دکمه refresh مرورگر یا کلید F5 است). با این کار می توانید مشاهده کنید که مرورگر چگونه هر فایل را در قسمت Network بارگذاری می کند.
حتی می توانید از دو سایت معروف Pingdom و GTMetrix استفاده کنید. در میان تمام اطلاعات مفیدی که این ابزارها ارائه می دهند، نمایش تمام فایل های آپلود شده و کل زمان بارگذاری یکی از بهترین اطلاعاتی است که این ابزار در اختیار شما قرار می دهد.
چند افزونه وردپرس می توانیم در سایت داشته باشیم؟
همانطور که می بینید همه این فایل ها آپلود شده اند، حالا می توانید بپرسید چند افزونه برای سایت من مناسب است و مشکلی ایجاد نمی کند؟ این موضوع بستگی به این دارد که سایت شما به چند افزونه نیاز دارد و قبلاً نصب شده باشد. توجه داشته باشید که یک پلاگین با طراحی و کدگذاری ضعیف می تواند 12 فایل را برای اجرا بارگذاری کند، در حالی که یک افزونه خوب با طراحی و کدنویسی عالی به تعداد بسیار کمتری فایل نیاز دارد. معمولا پلاگین هایی که به خوبی طراحی و کدگذاری شده اند، هنگام استفاده از فایل ها و آپلود آنها بهینه هستند و به کمترین میزان آپلود نیاز دارند. اما باید در نظر داشته باشید که هر توسعه دهنده و برنامه نویسی افزونه را به این شکل کدگذاری نمی کند. برخی از افزونههای وردپرس در هر صفحه باز بارگذاری میشوند، اگر اصلاً نیازی به بارگیری مجدد نباشد. اگر چنین پلاگین هایی در سایت از تعداد زیاد استفاده کنید، مطمئناً بر فرکانس ساعت تأثیر منفی خواهند گذاشت.
چگونه پلاگین ها را تحت کنترل خود داشته باشیم؟
بهترین کاری که می توانید برای سایت وردپرس خود انجام دهید این است که از افزونه هایی استفاده کنید که به صورت حرفه ای کدگذاری شده اند، نظرات خوبی دارند و توسط منابع معتبر توصیه می شوند. من یک توصیه خوب به شما دارم! اگر افزونه ای مشاهده کردید که سرعت سایت شما را کند می کند و به آن نیاز داشتید، پیشنهاد می کنم به دنبال افزونه ای باشید که با افزونه قبلی مشکلی نداشته باشد و آن را جایگزین کنید. توصیه بعدی برای افزایش سرعت سایت استفاده از افزونه های کش و استفاده از آن است. a CDN نکته بعدی که باید به آن توجه کنید کیفیت سرور است وردپرس روی آن قرار می گیرد. اگر وردپرس شما روی سروری قرار گیرد که بهینه نشده باشد زمان بارگذاری سایت افزایش می یابد آنگاه متوجه می شوید که فقط افزونه ها باعث کاهش سرعت سایت نمی شوند و اگر از بهترین سرورها برای سایت استفاده نکنید ، همچنان مشکل شتاب را خواهید داشت.توجه داشته باشید: میتوانید افزونههایی را که باعث مشکلات سرعت میشوند غیرفعال و سپس حذف کنید و سایت شما بدون آنها به راحتی اجرا میشود، اما مراقب باشید که افزونهها را به اشتباه حذف نکنید.

بهینه سازی دستی افزونه های وردپرس
کاربران حرفه ای وردپرس می توانند روند بارگذاری افزونه های وردپرس را کنترل کنند. باید در نظر داشته باشید که این امر مستلزم دانش بالای کدنویسی و تحلیل کد است. تابع wp_enqueue_script برای بارگذاری اسکریپت جاوا اسکریپت و تابع wp_enqueue_style برای بارگذاری سبک CSS استفاده می شود. اکثر توسعه دهندگان و برنامه نویسان وردپرس از این ویژگی های بارگذاری وردپرس استفاده می کنند که خودشان استفاده می کنند. وردپرس نیز به سادگی از این ویژگی ها استفاده می کند و جاوا اسکریپت و فایل های سبک را غیرفعال می کند.اما اگر بخواهید این کدها را غیرفعال کنید، ممکن است وردپرس را از کار بیندازید. برای حل این مشکل، باید کدهای جاوا اسکریپت و استایل های Css را به کدهای قالب فعلی منتقل کنید. به این ترتیب همه فایل ها به طور همزمان اجرا می شوند، تعداد درخواست های HTTP کاهش می یابد و در نتیجه سرعت سایت افزایش می یابد بیایید ببینیم چگونه وردپرس به راحتی فایل های جاوا اسکریپت و سبک CSS را غیرفعال می کند.
غیرفعال کردن استایل های CSS افزونه در وردپرس
ابتدا باید نام یا شناسه آلمانی را که میخواهید غیرفعال کنید، پیدا کنید. برای این کار می توانید از جستجوگر مرورگر استفاده کنید.
پس از یافتن نام یا شناسه مورد نظر، کد زیر را در فایل functions.php قرار دهید تا عنصر مورد نظر غیرفعال شود.[php] add_action(‘wp_print_styles’, ‘my_derregister_styles’, 100); function my_deregister_styles() { wp_deregister_style( ‘gdwpm_styles-css’ ); } [/php]اگر می خواهید بیش از یک فایل را غیرفعال کنید، از کد زیر استفاده کنید:[php] add_action(‘wp_print_styles’, ‘my_derregister_styles’, 100); function my_deregister_styles() { wp_deregister_style( ‘gdwpm_styles-css’ ); wp_deregister_style(‘bfa-font-wesome-css’); wp_deregister_style(‘some-other-stylesheet-handle’ ); } [/php]لطفا توجه داشته باشید که در صورت غیرفعال کردن فایل ها با استفاده از روش های فوق، ظاهر سایت تحت تاثیر قرار می گیرد. پس از غیرفعال کردن، کدهای این فایل ها باید به سبک قالب فعلی یا در فایل استایل سفارشی شما قرار گیرد.
افزونه جاوا اسکریپت را در وردپرس غیرفعال کنید
توجه داشته باشید که برای غیرفعال کردن جاوا اسکریپت باید نام یا شناسه مربوطه را پیدا کنید، اما به روش قبلی، یعنی با ابزار توسعه مرورگر، این امکان وجود ندارد. برای این کار ابتدا باید با استفاده از کدهای زیر یک کد کوتاه ایجاد کنید و تمام افزونه هایی را که فایل جاوا اسکریپت را استخراج کرده و در یک لیست نمایش می دهد لیست کنید.[php] تابع wpb_display_pluginhandles() {$wp_scripts = wp_scripts(); $handlename .= ”
- ”;foreach( $wp_scripts->صف به عنوان $handle ) :$handlename .=’
- ‘ . $ handle .’
‘;endforeach; $handlename .= “
”؛ return $handlename;} add_shortcode( ‘pluginhandles’, ‘wpb_display_pluginhandles’);[/php]پس از افزودن کد بالا در فایل functions.php قالب، می توانید نتیجه کد کوتاه را نمایش دهید. [pluginhandles] استفاده کنید
حالا از کد زیر برای غیرفعال کردن فایل های جاوا اسکریپت استفاده کنید:[php] add_action(‘wp_print_scripts’, ‘my_deregister_javascript’, 100); function my_deregister_javascript() { wp_deregister_script( ‘contact-form-7’ ); } [/php]برای غیرفعال کردن چندین فایل از کد زیر استفاده کنید:[php] add_action(‘wp_print_scripts’, ‘my_deregister_javascript’, 100); function my_deregister_javascript() { wp_deregister_script( ‘contact-form-7’ ); wp_deregister_script(‘gdwpm_lightbox-script’ ); wp_deregister_script(‘other-script-plugin’); } [/php]بر اساس مطالب قبلی گفته شد که با چسباندن این کدها و غیرفعال کردن فایل های جاوا اسکریپت، سایت وردپرس شما خراب می شود و بارگذاری نمی شود. به همین دلیل باید کد فایل های غیر فعال شده را در یک فایل قرار داده و آن را زیپ کرده و در انتهای قالب قرار دهید.
اسکریپت را فقط در یک صفحه خاص اجرا کنید
برای فعال کردن اسکریپت های یک افزونه فقط در صفحه مورد نظر، باید از کد زیر استفاده کنید:[php] add_action(‘wp_print_scripts’, ‘my_deregister_javascript’, 100); function my_deregister_javascript() { if ( !is_page(‘Contact’) ) { wp_deregister_script(‘contact-form-7’ ); }} [/php]کد بالا به سادگی باعث می شود که فرم تماس ۷ فایل افزونه فقط در صفحه تماس فعال و در سایر صفحات غیر فعال باشد. آماده!!! امیدواریم این مقاله برای شما مفید باشد و بتوانید از این مقاله در سایت خود استفاده کنید. کار کنید و سرعت سایت خود را افزایش دهید.
افزایش سرعت سایت وردپرس