منو سایت

نحوه نصب وردپرس در سی پنل

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
نحوه نصب وردپرس در سی پنل

نحوه نصب وردپرس بر روی هاست سی پنل – جلسه دوم wphelper school سلام; اگر یادتان باشد هفته گذشته پنجشنبه تصمیماتی را که در مورد مدرسه wphelper گرفتیم به دوستان عزیز ارائه دادم و جلسه ای را به عنوان مقدمه ای از کار و الزاماتی که برای ایجاد سایت وردپرس باید ارائه شود برگزار کردم. با هم بررسی کردیم امروز به یکی از موضوعات اصلی می پردازیم نصب سایت روی هاست ما خواهیم بود. ابتدا وردپرس و این سیستم مدیریت محتوا را که در مدرسه ایجاد خواهیم کرد را تعریف می کنیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای سایت است که به صورت رایگان در اختیار دوستان قرار می گیرد و می توان از آن به صورت کاملا رایگان استفاده کرد نصب و راه اندازی انجام دادم به لطف قدرت و ظرفیت بالای هسته وردپرس، امروزه برای انواع سایت ها اعم از اخبار، پورتال، فروشگاه ها، هاست و … استفاده می شود و خدمات بسیار خوبی دارد. پلاگین های این سیستم تقریبا کامل شده و هر روز در حال گسترش هستند. یکی از مهمترین اصول در وردپرس منبع باز بودن این سیستم است که در بین برنامه نویسان و توسعه دهندگان بسیار محبوب است. زیرا به راحتی قابل ویرایش و تغییر است. اکنون می خواهیم شروع به نصب وردپرس و اجرای آن کنیم.

نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس در سی پنل

برای شروع ابتدا باید آخرین نسخه وردپرس فارسی را دانلود کنیم. (سیستم وردپرس توسط سایت مرجع “wordpress.org” راه اندازی شده و به زبان اصلی این سایت موجود است.) پس از دریافت آخرین نسخه وردپرس، به سراغ میزبانی که خریداری کرده ایم می رویم! برای وارد شدن به هاست می توانید آدرس خاص سایت خود را وارد کرده و در انتها با علامت اسلش وارد «Cpanel» مثلا «www.example.com/cpanel» شوید. پس از وارد کردن آدرس، صفحه ای را مشاهده خواهید کرد. که در آن نام کاربری و رمز عبور باید وارد شود. این اطلاعات پس از خرید هاست توسط هاست در اختیار شما قرار می گیرد.

باید خوانده شود شمارش معکوس در نوار بالای سایت با Yith Topbar Countdown

هنگامی که اطلاعات صحیح را وارد کردید وارد محیط cPanel می شویم.ستون سمت چپ اطلاعات میزبان شما را لیست می کند و ستون پهن سمت راست دارای چندین فیلد است که هر کدام شامل چندین بخش فعالیت است. به کادر “Files” رفته و روی گزینه “File Manager” کلیک کنید تا وارد آن شوید. اکنون وارد قسمتی شده ایم که می توانیم وردپرس را بارگذاری کنیم. در اینجا ستون سمت چپ مسیرها را مشخص می کند. همانطور که می بینید ما در مسیر “public_html” هستیم و باید فایل وردپرس خود را اینجا آپلود کنیم. روی گزینه آپلود در تصویر زیر کلیک کنید. پس از ورود به صفحه جدید، بر روی گزینه Browse کلیک کنید و فایل فشرده وردپرسی را که در ابتدا دانلود کرده اید انتخاب کنید (تفاوتی بین zip و gz.tar وجود ندارد). همانطور که در پایین پنجره مشاهده می کنید، فایل به صورت است و باید تا پایان بارگذاری صبر کنیم. پس از اطمینان از آپلود کامل وردپرس فارسی، به File Manager برگردید و اکنون باید فایل فشرده را ببینید، اگر آن را مشاهده نکردید، برای مشاهده آن، روی Reload کلیک کنید، پس از مشاهده فایل فشرده، روی دکمه راست کلیک کنید. آن را انتخاب کنید و یا Extract را انتخاب کنید و یا روی آن کلیک کنید و از منوی بالا Extract را انتخاب کنید. پس از فشرده سازی در اینجا یک پوشه به نام wordpress خواهید دید. از اینجا به بعد شما دو مسیر در مقابل خود دارید:

1- در صورتی که تنظیمات را در پوشه wordpress انجام دهید، برای نمایش سایت باید آدرس سایت خود را http://example.com/wordpress وارد کنید.
2- برای اینکه آدرس سایت شما بدون وردپرس نمایش داده شود باید اطلاعات را به پوشه wordpress در روت هاست اصلی انتقال دهید یعنی. public_html.

باید خوانده شود ساخت صفحه. به زودی با پیش راه اندازی YITH

همچنین اطلاعات را به شعبه اصلی منتقل خواهیم کرد. بنابراین وارد پوشه wordpress می شویم و تمام فایل ها و پوشه های موجود در آن را انتخاب می کنیم. برای این کار روی گزینه select all در بالای صفحه کلیک کنید. پس از انتخاب تمامی فایل ها و پوشه ها، از بالای صفحه روی گزینه Move File کلیک کنید. در پنجره باز شده آدرس مسیر ظاهر می شود، “وردپرس” را از انتها حذف کرده و گزینه move files را بزنید تا تمامی فایل های شما به “public_html” منتقل شوند. حالا اگر به “public_html” بروید، تمام فایل‌ها و پوشه‌های وردپرس داخل آن را خواهید دید. تا اینجا ما قدم درستی برای راه اندازی با هم برداشته ایم. زمان ساخت پایگاه داده یا مرکز داده است. ممکن است بپرسید پایگاه داده چه کاربردی دارد؟ فقط به شما بگویم که دیتابیس مغز سایت است و همانطور که کانال های مختلف جمجمه انسان وجود دارد در پایگاه داده برای هر قسمت و اطلاعات جدولی وجود دارد که وظیفه نگهداری اطلاعات وارد شده را بر عهده دارد. مسئول سایت شماست

آموزش ایجاد پایگاه داده

به صفحه اصلی cPanel برگردید و از قسمت پایگاه داده روی گزینه MySQL Databases کلیک کنید. برای ایجاد نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور وارد محیط می شویم. با هم یک پایگاه داده ایجاد می کنیم. در مرحله اول نام دیتابیس مورد نظر را وارد کرده و سپس بر روی گزینه ایجاد پایگاه داده کلیک می کنیم. تا زمانی که نام پایگاه داده ایجاد نشود، عناصر باقی مانده قابل تعیین نیستند. همانطور که می بینید، نام پایگاه داده شما ایجاد شده است و شما در واقع یک پایگاه داده دارید که می خواهید یک نام کاربری و رمز عبور به آن اختصاص دهید. پس از وارد کردن این موارد، حساب پایگاه داده ایجاد می شود. حال برای افزودن این کاربر جدید به پایگاه داده باید در قسمت «افزودن کاربر به پایگاه داده» روی گزینه add کلیک کنید.

باید خوانده شود با کانالر خبرنامه وردپرس را به تلگرام بفرستید

در پنجره ای که باز می شود، تمام مواردی را که می خواهید به پایگاه داده خود اضافه کنید علامت بزنید و دسترسی لازم را بدهید، سپس روی گزینه “ایجاد تغییرات” کلیک کنید. تا اینجا پایگاه داده سایت را ایجاد کردیم، حالا باید اطلاعات دیتابیس را وارد وردپرس کرده و نصب کنیم. به فایل منیجر خود بروید و به شاخه public_html جایی که وردپرس را بارگذاری کردیم اشاره کنید. فایل “wp-config-sample.php” را پیدا کرده و آن را انتخاب می کنیم، سپس روی گزینه تغییر نام در بالای صفحه کلیک کرده و نام آن را به “wp-config.php” تغییر می دهیم. پس از تغییر نام این فایل، آن را انتخاب کرده و از بالای صفحه روی گزینه edit کلیک کنید تا این فایل در محیط ویرایشگر باز شود. اطلاعات را از دیتابیس مطابق تصویر بالا قرار داده و سپس اطلاعات را ذخیره می کنیم. حال می توان گفت که پایگاه داده به سایت متصل است. آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کنید … اطلاعات را وارد کنید و سپس روی گزینه راه اندازی وردپرس کلیک کنید. علاوه بر این، حریم خصوصی به شما امکان می دهد تصمیم بگیرید که آیا می خواهید محتوای شما دیده شود یا خیر! اگر سایت را به طور کامل می خواهید من در حال راه اندازی هستم و سپس تیک بزنید، تیک این گزینه را بردارید. بعداً می توانیم آن را درست کنیم. سایت وردپرس شما راه اندازی شده است. اکنون می توانید با کلیک روی گزینه ورود به پنل مدیریت وردپرس خود وارد شوید! دوستانی که از هاست دایرکت ادمین استفاده می کنند نگران نباشند حتما در جلسه بعدی بررسی خواهیم کرد.

یک حدس…

همچنین می توانید از هاست ویندوز برای نصب وردپرس استفاده کنید، اما بعداً ممکن است در بروز رسانی ها و فعالیت های خود با مشکل مواجه شوید. بنابراین اگر می خواهید اخیرا هاست بخرید، باید لینوکس باشد.

نتایج متوسط 5 از 5

از کل مبلغ 1 رای