منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • آموزش نصب رایگان وردپرس در دایرکت ادمین

آموزش نصب رایگان وردپرس در دایرکت ادمین

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
آموزش نصب رایگان وردپرس در دایرکت ادمین

سلام دوستان اگر برنامه های آموزشگاه wphelper را دنبال می کنید حتما می دانید که در جلسه گذشته نحوه نصب و مدیریت وردپرس در cPanel را یاد گرفتیم. ما هم می خواهیم این هفته تمرین کنیم نصب وردپرس روی دایرکت ادمین معرفی پس اگر متعلق به دایرکت ادمین در صورت استفاده، دستورالعمل نصب وردپرس در دایرکت ادمین را دنبال کنید.

آنچه در این مقاله می خوانید:

نصب وردپرس

ابتدا آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید. سپس به پنل کاربری بروید دایرکت ادمین برای دسترسی به کنترل پنل دایرکت ادمین، از لینکی که شرکت میزبان خود ارائه کرده است، وارد کنترل پنل شوید. راه دیگری برای دسترسی دایرکت ادمین با افزودن پورت 2222 به انتهای آدرس سایت، تقریبا تمامی هاست ها از این پورت استفاده می کنند. برای مثال اگر آدرس سایت شما yoursite.com است کافیست در آخر یک دونقطه و 2222 اضافه کنید (مثلا: http://yoursite.com:2222. سپس پنجره ای برای وارد کردن نام کاربری و رمز عبور ظاهر می شود. وارد کنید. پس از وارد کردن اطلاعات درخواستی دایرکت ادمین شما خواهد شد. در حال حاضر با بسیاری از بخش های مختلف و تنظیمات صفحه دایرکت ادمین چهره به چهره در میان آنها گزینه “مدیر فایل” را انتخاب می کنیم تا وردپرس خود را در آن بارگذاری کنیم.

وردپرس را آپلود کنید

در این قسمت فایل “public_html” یا “www” را که Root نام دارد وارد کرده و از نوار پایین صفحه روی دکمه “Upload files in current directory” کلیک کنید. پس از کلیک بر روی این دکمه، صفحه ای باز می شود که می توانید چندین فایل را از طریق آن آپلود کنید. روی یکی از «انتخاب فایل» کلیک کنید و فایلی را که از سایت وردپرس دانلود کرده اید انتخاب کنید، سپس روی دکمه «آپلود فایل ها» کلیک کنید. در صورت موفقیت آمیز بودن آپلود، پیام “آپلود موفقیت آمیز” را مشاهده می کنید و پس از کلیک بر روی لینک “برای بازگشت اینجا کلیک کنید” به دسته ای که فایل را در آن آپلود کرده اید، می روید. در مرحله بعد، باید فایل فشرده وردپرس را «استخراج» کنید. این کار را به راحتی می توان با کلیک بر روی “extract” که در جلوی فایل نوشته شده است انجام داد، سپس پنجره ای باز می شود که از شما مجدداً مسیر “extract” را می خواهد که همان مسیری است که با فشار دادن دکمه “” در آن قرار دارید. را فشار دهید. فایل را می توان از حالت فشرده خارج کرد اکنون پوشه وردپرس در لیست فایل ها قابل مشاهده است. برای جلوگیری از افزودن آدرس /وردپرس به انتهای آدرس سایت برای دسترسی به وردپرس، به این پوشه رفته و بر روی “انتخاب” کلیک کنید. از گوشه سمت راست بالا برای انتخاب همه فایل ها.

و سپس بر روی نوار ابزار پایین کلیک کنید. وردپرس مکان مناسب شعبه اصلی است و کافی است یک پایگاه داده ایجاد کنید و سپس می توانید مراحل نصب را شروع کنید.

ایجاد پایگاه داده در دایرکت ادمین

اگر در صفحه اصلی دایرکت ادمین نیستید، با کلیک بر روی دکمه “صفحه اصلی” وارد صفحه اصلی شوید. با کلیک بر روی “MySQL Management” و کلیک بر روی “Create New Database” وارد پنل مدیریت پایگاه داده شوید تا یک پایگاه داده ایجاد کنید. صفحه ای باز می شود که در آن می توانید با وارد کردن نام پایگاه داده یک پایگاه داده جدید ایجاد کنید. اما توجه داشته باشید که باید یک کاربر برای دسترسی به “mysql” با استفاده از “انتخاب کاربر موجود” مشخص کنید تا کاربری که قبلا ایجاد کرده اید را انتخاب کنید و اگر برای اولین بار پایگاه داده ایجاد می کنید با وارد کردن “username” و “password” یک کاربر جدید به همراه پایگاه داده. پس از کلیک بر روی دکمه “ایجاد” صفحه ای باز می شود که مشخصات پایگاه داده ای را که ایجاد کرده اید نشان می دهد. ما در هنگام نصب به این اطلاعات نیاز داریم، پس او را فراموش نکنید!

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین درست مثل نصب آن در سی پنل است، اگر آدرس سایت را هم اکنون وارد کنید مراحل نصب شروع می شود.نکته!!! اگر نمی خواهید فایل wp-config-sample.php را به wp-config.php تغییر دهید، می توانید مشخصات پایگاه داده را به آن اضافه کنید و سپس آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کنید. با باز کردن آدرس سایت با پیغام عدم وجود فایل wp-config.php مواجه می شوید! اصلا نگران نباش! یک فایل پیکربندی ایجاد کنید برای ایجاد آسان کلیک کنید. در این مرحله پیامی ظاهر می شود که اطلاعات مورد نیازی که باید در این مرحله وارد کنید را می پرسد. اطلاعات مورد نیاز را در فرم با توجه به مشخصات دیتابیسی که ایجاد کرده اید پر کنید و پس از کلیک بر روی گزینه ارسال مراحل نصب اولیه شروع شود.حالا اطلاعات سایت خود را در فرم وارد کنید، فقط توجه داشته باشید که شناسه (نام کاربری) انجام نشود. اجازه ندهید ادمین به راحتی توسط هکرها شناخته شود! پس از پر کردن اطلاعات، روی دکمه “راه اندازی وردپرس” انجام شد کلیک کنید! وردپرس شما نصب شده است و اکنون می توانید از سایت وردپرسی خود لذت ببرید. موفق باشید

نتایج متوسط 5 از 5

از کل مبلغ 1 رای