
با توجه به اینکه در حال حاضر اهمیت فعالیت پویا در محیط مجازی برای همه افراد بیشتر مشخص شده است، اکثر افراد در تلاشند تا اگر شما جزو این دسته هستید یک کسب و کار اینترنتی برای خود داشته باشند و یک وب سایت حرفه ای برای خود ایجاد کنند. شما یکی از افرادی هستید که باید دانش کافی در مورد آن داشته باشید تا بتوانید حتی بدون هیچ تجربه فنی یک وب سایت حرفه ای برای خود راه اندازی کنید. در این مقاله و ارائه فایل pdf آموزش رایگان طراحی سایت وردپرسی، پشتیبان وردپرس قصد دارد به شما کمک کند تا تمام مراحل طراحی سایت را مرحله به مرحله کامل کرده و سایت خود را راه اندازی کنید.

آنچه در این مقاله می خوانید:
طراحی سایت چیست؟
طراحی وب شامل ایجاد وب سایت های کاربر پسند برای مشاغل است. برخلاف نقش برنامهنویسی سنگین یک توسعهدهنده وب، طراحان وب با مجموعه مهارتهایی که بر طرحبندی صفحه، طرح رنگ و رابط کاربری تمرکز دارد، وبسایت را حرفهای جلوه میدهند.
وردپرس چیست؟
وردپرس محبوب ترین ابزار جهان است که به شما در راه اندازی و مدیریت یک وب سایت کمک می کند. وردپرس بیش از یک سوم وب سایت های موجود در اینترنت را قدرت می دهد و روشی انعطاف پذیر برای ایجاد و سفارشی کردن یک وب سایت بدون نیاز به دانش فنی است. پیشنهادات ویژه شما می توانید از وردپرس برای ایجاد هر نوع وب سایتی از جمله وبلاگ ها، فروشگاه ها، وب سایت های نمونه کارها و موارد دیگر استفاده کنید.
در این مقاله، ما عمیقتر به آنچه که وردپرس در مورد آن است میپردازیم تا به شما کمک کنیم با محبوبترین روش ایجاد یک وبسایت آشنا شوید و فرآیند طراحی وبسایت را بیاموزید.
پیش نیازهای راه اندازی سایت
نرم افزاری که برای کار به آن نیاز داریم
هاست یا محیط میزبانی برای آپلود فایل ها و اطلاعات در سایت
آدرس دامنه یا سایت برای دسترسی و بازدید کاربران از سایت
ارائه هاست و دامنه
من آماده می کنم میزبان
برای اینکه در سایت دچار مشکل نشوید باید به موارد زیر توجه کنید:
کیفیت پشتیبانی و احساس مسئولیت شرکت میزبان
کیفیت خدمات هاست شامل سرعت و منابع بالا
برای انتخاب دامنه
نامهای دامنه از نظر نرخ کلیک، جستجو، نتایج رسانههای اجتماعی، لینکهای ارجاع، نوع ترافیک، برندسازی و تبلیغات آفلاین تأثیر زیادی بر روی وب دارند. مکان های زیادی وجود دارد که نام دامنه شما بر برندسازی و بازاریابی آنلاین شما تأثیر می گذارد و ما باید آنها را در نظر بگیریم.
کار با سی پنل
cpanel مدیریت یک وب سایت را برای هر کسی آسان می کند. نیازی به وب مستر یا تیم فنی کامل نیست زیرا تمام ابزارهای شما در کنترل پنل مرورگر شما موجود است. از داشبورد cpanel میتوانید به راحتی سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس را نصب کنید، پشتیبانگیری، پایگاههای داده، ایمیل، نامهای دامنه و موارد دیگر را مدیریت کنید.

نصب وردپرس
ما می توانیم از روش های مختلفی برای نصب وردپرس در محیط هاست خود استفاده کنیم.
نصب خودکار وردپرس با نرم افزار سایت
روش دستی نصب وردپرس
ساخت پایگاه داده وردپرس
برای ایجاد دیتابیس برای وردپرس خود باید به محیط cpanel رفته و به گزینه my sql database بروید و نام دیتابیس خود را انتخاب کرده و آن را بسازید.
نصب کننده وردپرس را راه اندازی کنید
اگر هر دو مرحله را به درستی انجام داده اید، وارد این مرحله می شوید تا نصب کننده وردپرس را اجرا کنید، هر گزینه ای که شامل اطلاعات پایگاه داده شما باشد را وارد کنید و دکمه نصب را بزنید، سپس اطلاعات وب سایت خود را وارد کرده و دکمه راه اندازی وردپرس را بزنید. اینجا را کلیک کنید، صفحه ورود به سیستم برای شما باز می شود، سپس نام کاربری و رمز عبوری که از قبل تعیین کرده اید را وارد کرده و وارد پیشخوان وردپرس شوید.
پیشخوان وردپرس
برای ورود به داشبورد وردپرس خود، باید wp-admin را به انتهای آدرس دامنه سایت خود اضافه کنید.
می توانید کل سایت را از داشبورد وردپرس مدیریت کنید.
در صفحه پیشخوان هسته، قالب و به روز رسانی افزونه سایت وردپرس، پست ها، برگه ها، نمایش ها، نمایش (قالب)، افزونه ها، کاربران، ابزارها و تنظیمات کلی سایت نیز وجود دارد که می توانید آنها را مدیریت کنید.
تنظیمات وردپرس
تب تنظیمات در نوار کناری وردپرس قرار دارد که نمایانگر تنظیمات پیکربندی قسمتهای مختلف یک وبسایت وردپرس است و شامل چندین پنل فرعی است و بسیاری از افزونههای وردپرس نیز صفحه تنظیمات خود را به عنوان منو در زیر تب تنظیمات اضافه میکنند.
بخش تنظیمات شامل گزینههایی است: عمومی، خواندن، صحبت کردن، نوشتن، رسانه، اتصالات منحصربهفرد که میتوانند همه بخشها را مدیریت و کنترل کنند.
تنظیمات افزونه وردپرس فارسی
وردپرس یک اسکریپت انگلیسی است که توسعه دهندگان ایرانی آن را برای ما فارسی کرده و افزونه فارسی سازی وردپرس به نام wp jalali را نیز برای فارسی سازی اعداد، حروف و تاریخ در قسمت های مختلف سایت ایجاد کردند.
مدیریت و تنظیمات قالب وردپرس
در منوی پیشخوان، تب نمایش مربوط به پوسته ها یا قالب های نصب شده در سایت می باشد، شما می توانید هر تعداد پوسته که بخواهید نصب کنید، اما فقط می توانید یک پوسته فعال داشته باشید. توصیه می شود از نصب پوسته های اضافی خودداری شود زیرا منجر به کاهش سرعت می شود و امنیت سایت را به خطر می اندازد.
قسمت سفارشی سازی مربوط به تغییرات پوسته فعال سایت است که می توانید تغییرات مورد نظر را از آن انجام دهید.
در این بخش فایل های اجرایی، لیست ها و هدرها وجود دارد که می توانید آنها را ویرایش و سفارشی سازی کنید.
قسمت ویرایشگر پوست نیز در منوی نمایش قرار دارد که می توانید بدون وارد شدن به محیط cpanel به کدهای قالب وب سایت دسترسی پیدا کرده و آن ها را ویرایش کنید.

مدیریت و تنظیمات افزونه وردپرس
اگر می خواهید ویژگی های جدیدی به سایت وردپرس خود اضافه کنید، باید با قسمت افزونه ها آشنا باشید. در قسمت افزونه می توانید افزونه مورد نیاز خود را آپلود، نصب و فعال کنید و سپس افزونه را پیکربندی کرده و از امکانات آن در سایت خود استفاده کنید.
دسته ها و برچسب ها
ماهیت دسته بندی ها و تگ ها تقریبا شبیه به هم هستند از نظر ظاهری یکسان عمل می کنند و تفاوت چندانی با هم ندارند ما زمانی که می خواهیم یک دسته بندی کلی برای پست های سایت ایجاد کنیم از دسته بندی ها استفاده می کنیم و گاهی اوقات هم از برچسب هایی استفاده کنید که می خواهیم از دسته بندی های سایت با جزئیات بیشتری استفاده کنیم.
مدیریت برگه ها و نوشته ها
برگه ها برای ایجاد صفحات ثابت مانند صفحه درباره ما، صفحه اصلی، صفحه تماس با ما و غیره استفاده می شوند.
از پست ها برای انتشار پست یا مقاله در سایت استفاده می شود. وضعیت هر پست شامل منتشر شده، پیشنویس، بازبینی در انتظار، زمانبندی شده و حذفشدهها است.
علاوه بر متن و تصویر می توانید از فایل های تصویری و صوتی در نوشته ها و شیت ها استفاده کنید.
رسانه وردپرس
رسانه شامل دو بخش است: یک کتابخانه و یک مکمل.
در قسمت افزودن می توانید تصویر، ویدیو و صوت مورد نظر را آپلود کنید و در قسمت کتابخانه تصاویر، ویدیو و صوت هایی که از قبل بارگذاری شده اند باز می شوند.
کاربران وردپرس
در تب Users می توانید تمامی کاربران یا اعضای فعال در سایت خود را مدیریت کنید، کاربران جدید ایجاد کنید و نقش های کاربری را ویرایش کنید.
امنیت سایت وردپرس
وقتی صحبت از وردپرس می شود، امنیت نقش بسیار مهمی دارد و باید تمام نکات امنیتی لازم را در سایت وردپرسی خود رعایت کنید تا سایتی امن و بدون مشکل داشته باشید.
نکاتی را که باید برای امنیت سایت وردپرسی به آنها توجه کنید و انجام دهید را به شما خواهیم گفت:
یک محیط میزبانی امن را انتخاب کنید
هسته، پوسته و افزونه های وردپرس خود را به روز کنید
پشتیبان گیری منظم از سایت
از رمزهای عبور بسیار قوی استفاده کنید
از نام کاربری مدیر استفاده نمی کند
پنهان کردن صفحه ورود به سیستم شمارنده
استفاده از یک افزونه امنیتی موثر و مناسب
استفاده از پوست ها و مکمل های معتبر و ایمن

آموزش طراحی سایت وردپرس pdf رایگان
امیدواریم مراحل ذکر شده توانسته باشد کمک لازم را برای راه اندازی سایت و طراحی آن داشته باشد و با داشتن یک سایت وردپرسی کامل با رعایت تمامی نکات لازم و ضروری شما را در رسیدن به اهدافتان راهنمایی کند و بتوانید سایتی ایجاد کنید. بدون هیچ مشکلی بدون هیچ مشکلی آن را برای خود داشته باشید. شما می توانید آموزش رایگان طراحی سایت وردپرسی را از دکمه زیر دانلود کرده و از توضیحات کامل آن استفاده کنید.