
با سلام و احترام خدمت شما دوستان و همراهان و حامیان سایت های عزیز. دوستان عزیز پایگاه داده وردپرس منبع اطلاعات وب سایت های وردپرسی شماست و باید در نگهداری این اطلاعات دقت کنید زیرا اسپمرها از اسکریپت ها برای انتقال کدهای مخرب به وب سایت شما استفاده می کنند. دوستان عزیز ممکن است هنگام نصب وردپرس فراموش کنید که پیشوند جدول را تغییر دهید و از پیشوندهای پیش فرض _wp استفاده کنید و در این صورت هکرها به راحتی می توانند به وب سایت و اطلاعات شما دسترسی داشته باشند و به راحتی به اطلاعات وب سایت شما حمله کنند، به طوری که باید به این اصل توجه کنید و هنگام ساختن جداول پایگاه داده خود پیشوند آنها را تغییر دهید تا امنیت آنها در وردپرس افزایش یابد و این به این راحتی که من می گویم نیست. گزینه پیشوند تنها یک بار هنگام نصب وردپرس ظاهر می شود، بنابراین این آموزش امنیت وردپرس را دنبال کنید.
نحوه تغییر پیشوند پایگاه داده وردپرس
دوستان اگر وب سایت خود را نصب می کنید باید پیشوندی غیر از پیشوند پیش فرض انتخاب کنید اما اگر وردپرس خود را نصب کرده اید و از وب سایت خود استفاده می کنید جای نگرانی نیست عزیز. راه حلی هم هست پس فقط شما دوستان با این آموزش امنیت وردپرس همراه من باشید. شما باید در اولین مرحله که در آموزش های قبلی نگهداری دیتابیس وردپرس برای شما توضیح دادیم یک فایل پشتیبان از دیتابیس خود تهیه کنید. بنابراین اگر با این کار آشنا نیستید این آموزش را ببینید. خب حالا نگهبانان عزیز پایگاه داده وردپرس نوبت شماست که این افزونه را دریافت کنید. باید به لینک زیر مراجعه و افزونه را دانلود کنید: دانلود افزونه DB Prefix Changer. زمانی که این افزونه را دریافت کردید. ، زمان نصب این افزونه در پنل وردپرس است، باید افزونه را در تب افزونه ها اضافه و فعال کنید و در نهایت به تنظیمات افزونه بروید. با فعال سازی این افزونه می توانید به تنظیمات افزونه دسترسی داشته باشید. باید به تب تنظیمات بروید سپس Change DB Prefix و در این صفحه پیشوندهای جدول پایگاه داده وردپرس فعلی را می بینید و در پایین آنها باید پیشوندهای جدید خود را وارد کنید و در انتخاب تعداد حروف پیشوند دقت کنید. does not باید بیشتر از 20 کاراکتر باشد و همچنین باید مطمئن شوید که دیتابیس شما حق اصلاح دارد و برای این کار می توانید به سی پنل رفته و در تب دیتابیس روی کاربر دیتابیس کلیک کرده و بررسی کنید. باید بر روی Save Changes کلیک کنید و با کلیک بر روی این گزینه به صفحه نصب وردپرس می روید و در این قسمت نام کاربری، عنوان سایت و رمز عبور را وارد کرده و نصب می کنید، در اینجا با موفقیت پیشوندهای خود را تغییر داده اید. اگر پس از انجام این تنظیمات با مشکلی مواجه شدید و صفحه وب سایت شما سفید ظاهر شد، باید مطمئن شوید که فایل wp-config.php زیر به درستی تنظیم شده است.
و مقدار این خط باید با پیشوند جدیدی که تنظیم کردید یکسان باشد. دوستان عزیز این آموزش امنیت وردپرس به پایان رسید. امیدواریم از این طریق امنیت وردپرس را افزایش دهید و پایگاه داده شما مورد حمله هکرها قرار نگیرد.
سرویس پاکسازی کدهای مخرب از ویروس ها و سایت های هک شده